Жоден рецепт хюґе не є вичерпним без свічок.
Якщо спитати данців, що вони найдужче асоціюють з хюґе, аж 85 відсотків назвуть свічки. Основне правило успіху: що нижча температура світла — то більше від нього хюґе.
Якщо ви хочете побачити, як вампіри згоряють при денному світлі, то просто запросіть гурт данців на затишну вечерю і посадіть їх під лампу денного світла на 5000 К. Вони спершу скоса поглядатимуть на вас, намагаючись з’ясувати, що за пристрій для тортур ви почепили на стелі. Потім розпочинайте вечерю і спостерігайте як вони незручно соватимуться на своїх стільцях та нав’язливо чухатимуться, намагаючись угамувати посмикування й судоми.
Другий крок до Хюге - Свічки.
Рецепт для приготування Арома свічки в домашніх умовах.
1.
Нарізаний парафін потрібно розтопити для цього рекомендується використовувати водяну баню. Парафін розплавляється досить швидко протягом 8 хвилин. Його також можна перетворити у рідину, використовуючи мікрохвильову піч.
2.
Поки парафін розплавляється, паралельно треба дрібно нарізати воскові дитячі крейди.
Після того, як парафін перетворився на рідину, необхідно додати нарізані крейда і помішувати до повного їх розчинення дерев’яною паличкою.
3.
Для того, що б свічка була не тільки красивою, але і при горінні виділяла приємний аромат, рекомендується додати 10 крапель лавандового ефірного масла. Крім цього масла рекомендується застосовувати й інші, приміром, освіжаючий аромат, дає масло м’яти.
4.
Після того, як всі компоненти з’єднані, суміш потрібно прибрати з водяної бані і перелити в металеву каструльку і дати час, що б вона трохи охолола, для того, що б її можна було зручно використовувати. Поки маса охолоджується, потрібно взяти гніт, прив’язати його до дерев’яній паличці, відміряти потрібну довжину в залежності від висоти банки. Після чого паличку варто покласти на поверхню банки, таким чином, що б гніт знаходився посередині.
5.
Коли парафін трохи охолов, його варто залити в жерстяну банку приблизно на пару сантиметрів і почекати 45 хвилин, поки суміш застигне. Після повного застигання, жерстяну банку потрібно зняти, для цього її просто потрібно розрізати. Насолоджуйтесь прекрасним ароматом лаванди.
Немає коментарів:
Дописати коментар